A mindennapok egyensúlya

Dr. Tandari-Kovács Mariann

6722 Szeged, Jósika u. 7.
"A hely" Életvezetési Tanácsadó Műhely
+36 30/4958906
kovacsmariann@hotmail.hu

Szerezd meg az élet aranyalmáját!

2023.08.26 09:00

Van valahol egy kert, ahol egy kilencfejű sárkány őrzi az élet aranyalmáját. A király csak ahhoz adja a leányát, aki képes arra, hogy elhozza a kertből az élet aranyalmáját. Mit tud az, akinek kezében ott van az élet aranyalmája? Milyen képességről tesz tanubizonyságot az illető? S egyáltalán hol van az a kert? Hogyan juthatunk oda? S mivel, kivel kell ott szembenéznünk? Miért éppen egy sárkány őrzi?

Az egész napos alkotó-fejlesztő meseterápiás alkalomra azokat várom, akik úgy érzik, hogy a teljes és értékes élet megélésében valami (belső sárkányok, félelmek, agresszió, harag) akadályozza. Akik szeretnék megnyitni magukban az elzárt területeket, szeretnének rápillantani arra, hogy mi található ott. Milyen sárkánnyal kell szembenéznem ahhoz, hogy teljesebb életet éljek? Azoknak, akik szeretnék megszelídíteni a dühös, agresszív részüket. Azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy mi van a dühük, az agresszív érzéseik, a kiabálásuk, a szurkálódó viselkedéseik hátterében. A hirtelen haragúaknak, akik szeretnék növelni önfegyelmüket, önkontrolljukat. S végül azoknak, akik a kapcsolódás képességét szeretnék fejleszteni.

Ebben egy grúz népmese lesz a vezetőnk.

A csoport létszáma 7-10 fő. Az alkalom minimum 7 fő jelentkezése esetén valósul meg.

Foglalkozás ideje: 9.00-16.00 óráig (8 tanórában egy órás ebédszünettel)

Foglalkozás helye: A "hely" Életvezetési Tanácsadó Műhely, 6722 Szeged, Jósika u. 7., 1. csengő

Foglalkozás díja: 18.000Ft - a helyedet 5000Ft befizetésével tudod biztosítani, melyet legkésőbb augusztus 23-ig tudsz utalással rendezni. Akadályoztatásod esetén az előleget nem tudom visszafizetni, ám arra van lehetőség, hogy más vegyen részt az alkalmon.

Foglalkozást vezeti: Dr. Tandari-Kovács Mariann pszichológus és meseterapeuta

Jelentkezés: kovacsmariann@hotmail.hu e-mail címen