A mindennapok egyensúlya

Dr. Tandari-Kovács Mariann

6722 Szeged, Jósika u. 7.
"A hely" Életvezetési Tanácsadó Műhely
+36 30/4958906
kovacsmariann@hotmail.hu

Önismereti mesecsoport 2022

2022.09.28 16:30

Hetedik éve hívom a meseszerető felnőtteket önismereti munkára. 10 alkalmas 30 órás alkotó-fejlesztő meseterápiás csoport indul 2022. szeptembertől 2023. júniusáig Szegeden. A zárt csoport havonta egy alkalommal találkozik, a foglalkozások 180 percesek. A bejelentkezők rövid interjún vesznek részt az első találkozást megelőzően. Az interjú egyik célja, hogy az elköteleződést megelőzően lehetőséget teremtsen a találkozásra, az ismerkedésre, a kérdések feltevésére, kiderüljön, hogy a jelentkező mire keres megoldást, majd ezt követően visszajelzést kap arról, hogy a Boldizsár Ildikó által kidolgozott Metamorphoses meseterápiás módszer hogyan tud neki ebben segíteni. A másik fontos célja az interjúnak, hogy kitapinthatóvá válhasson a csoport témája - vagyis nem előre megírt forgatókönyv szerint dolgozok, hanem a mindenkori csoport igényeire próbálok reagálni, megtalálni azokat a történeteket, melyek a segítségükre lehetnek.

Ez a csoport azoknak szól, akik szeretnek történeteket hallgatni, akik szeretnek képekkel dolgozni, akik szeretnének minden hónapban egy estét magukra fordítani úgy, hogy kiszakadnak a hétköznapok taposó malmából. Akik szívesen alkotnak, próbálnak ki kreatív dolgokat, akik szeretnének egy csoporthoz tartozni, akik szeretnének önmagukról többet megtudni, akik szeretnének fejlődni az életük valamely területén. Gyere, fogalmazd meg a célodat és én megkeresem a hozzá tartozó történetet, amit meghallgatva olyan cselekvési és gondolkodási mintát látsz majd, ami utánzásra késztet.

Csak azok jelentkezését várom, akik mind a 10 alkalommal ott tudnak lenni.

Időpontok: A foglalkozások szerdánként vannak – 2022. szeptember 28., október 19., november 16., december 14., 2023. január 11., február 8., március 8., április 5., május 3., június 7.

Helyszín: A „Hely” Életvezetési Tanácsadó Műhely, Szeged, Jósika u. 7.

A foglalkozásokat vezeti: Dr. Tandari-Kovács Mariann pszichológus, Metamorphoses meseterapeuta

Részvételi díj: 62.000Ft, melyet egy vagy két részletben fizetnek a résztvevők (szeptember és január hónapokban).

Jelentkezni 2022. szeptember 15-ig lehet, illetve a szabad helyek erejéig.

 Érdeklődni és jelentkeznikovacsmariann@hotmail.hu e-mail címen, vagy +36 30/4958906 telefonszámon lehet.