A mindennapok egyensúlya

Dr. Tandari-Kovács Mariann

6722 Szeged, Jósika u. 7.
"A hely" Életvezetési Tanácsadó Műhely
+36 30/4958906
kovacsmariann@hotmail.hu

Meg kell találnod a vizeket!

2022.08.27 09:00

 

 

Segítőként és kiégéskutatóként szívügyem a segítő hivatásúak támogatása. Mi történik, ha egy napon úgy érezzük, hogy kevesebb energiánk van adni? Hogy a nap végére érzelmileg elhasználódtunk? Észrevesszük egyáltalán? Van rá szavunk? Követi cselekvés? Vagy hagyjuk, hogy tovább apadjon az életerő? 

Az egész napos meseműhelyen egy Boldizsár Ildikó által írt műmesével dolgozunk, mely szerkezetileg követi a népmesék struktúráját. A történet egy kútról szól, melynek lényege, hogy van vize, hogy itat, hűsít, nyugtat, megtámaszt. Honnan van vize? Meddig van vize? Ha kevesebb van neki, az miért van? Elapadhat? Kiszáradhat? Ki segít neki? 

Az alkalom során megvizsgáljuk, hogyan van jelen az életünkben az adni és a kapni dimenzió, mit tanultunk e minőségekről az életünkben? Milyen szinten van az életenergiánk? Milyen belső akadályok zárják el az utat az éltető energiák szabad áramlása elől? Mi az, ami táplál? Mi az, ami apaszt, fogyaszt? Hogyan használódhatunk el segítőként? Mit tehetünk, merre induljunk az erőforrásaink hogyan mobilizálhatók? 

Foglalkozás ideje: 9.00-16.00 óráig

Foglalkozás helye: A "hely" Életvezetési Tanácsadó Műhely, 6722 Szeged, Jósika u. 7., 1. csengő

Foglalkozás díja: 15.000Ft - a helyedet 5000Ft befizetésével tudod biztosítani, melyet augusztus 22-ig tudsz utalással rendezni.

Foglalkozást vezeti: Dr. Tandari-Kovács Mariann pszichológus és meseterapeuta

Jelentkezés: kovacsmariann@hotmail.hu e-mail címen